Ann-Terese Aasen

Ann-Terese Aasen er norsk koreograf og regissør, med lang erfaring innenfor flere ulike sjangere, som teater, musikal, opera og spel. Ann-Terese er nå i gang med å produsere egne forestillinger. Målet er å få frem historiene til menneskene som forsvinner under radaren – historiene vi sjelden hører, fra menneskene vi sjelden ser. Samtidig skal publikum forstå hvorfor de er til stede på forestillingene, og hvorfor tematikken er viktig.

Ann-Terese er nå aktuell med sin første egenproduserte produksjon, Rapture, en danseforestilling som skildrer kjærlighetsreisen mellom to kvinner. Gjennom dans, musikk, poesi, videodokumentar og åpne samtaler, har prosjektet som mål å vise at homofil kjærlighet ikke er mer problematisk, men like selvsagt som kjærlighet mellom mann og kvinne, uavhengig av religion.

Forestillingen har sin premiere i forbindelse med Bergen Kirkeautunnale den 25. september 2021, med påfølgende forestillinger 26. og 27. september.

 

 

Foto: Yaniv Cohen

 

søndag 26/9  | 18.00 |  Korskirken  | 200/100 

Rapture

Gjennom dans, musikk, poesi, videodokumentar og åpne samtaler, har prosjektet som mål å vise at homofil kjærlighet ikke er mer problematisk, men like selvsagt som kjærlighet mellom mann og kvinne, uavhengig av religion.

Kunstnere 2021