Ann-Terese Aasen

Ann-Terese Aasen er norsk koreograf og regissør, med lang erfaring innenfor flere ulike sjangere, som teater, musikal, opera og spel. Ann-Terese er nå i gang med å produsere egne forestillinger. Målet er å få frem historiene til menneskene som forsvinner under radaren – historiene vi sjelden hører, fra menneskene vi sjelden ser. Samtidig skal publikum forstå hvorfor de er til stede på forestillingene, og hvorfor tematikken er viktig.

Ann-Terese er nå aktuell med sin første egenproduserte produksjon, Rapture. En forestilling om tro og kjærlighet. Gjennom dans, musikk, poesi, og videodokumentar, skildrer forestillingen hvordan kirken og konservative holdninger har bidratt med å påføre homofile skam over hvem de er.

Forestillingen har sin premiere i forbindelse med Bergen Kirkeautunnale den 25. september 2021, med påfølgende forestilling 26. september.

 

 

Foto: Yaniv Cohen

 

lørdag 25/9 og søndag 26/9  |  18.00  |  Korskirken  | 200/100 

Rapture

Gjennom dans, musikk, poesi, videodokumentar og åpne samtaler, har prosjektet som mål å vise at homofil kjærlighet ikke er mer problematisk, men like selvsagt som kjærlighet mellom mann og kvinne, uavhengig av religion.