Oppspill:
The Love of Three Oranges

Kammerkonsert i Mariakirken

Under denne kammerkonserten i Mariakirken fremfører Sjøforsvarets musikkorps (SFMK) flere stykker hvor det spirende er tilstede på ulike vis.

Det er spirende kjærlighet i stykket For the Love of Three Oranges, som er utdrag fra en satirisk opera av den russiske komponisten Sergej Prokofiev. Stykket bygger på et gammelt europeisk eventyr om en prins med tre sitrusfrukter, i jakt på en kone.

I stykket Three Beautiful Birds of Paradise av den franske komponisten Maurice Ravel, møter vi spirende natur. Stykket handler om en kvinne som mottar et budskap fra noen blå, hvite og røde fugler (Frankrikes nasjonal-farger) om at hennes kjære er bortkommen i krig.

Bogoroditse Devo av den russiske komponisten Sergej Rachmaninov er en bønn til Jomfru Maria som inneholder symbolikk knyttet til et spirende nytt liv, en ny vår.

Sjøforsvarets musikkorps er ett av to hel-profesjonelle orkestre i Bergen. Denne konserten er en del av SFMK sin kammer-konsertserie i Mariakirken, og forhåpentligvis starten på et nytt spirende samarbeid med Autunnalen!

Onsdag 21/9
12.30
Mariakirken
Kr 100

I samarbeid med SFMK. En del av SFMK sin kammerkonsertserie i Mariakirken.