Nyhetsarkiv

Julehilsen 2021

Julehilsen 2021

Sniktitt på programmet 2022

Autunnalen ønsker alle publikummere, samarbeidspartnere og støttespillere en riktig god jul og et godt, restriksjonsfritt nyttår. Vi ser fram til nye og spennende kulturmøter i høst, hold av 21.-25. september!

Programmeringen er i full gang, og vi gleder oss til å få presentere blant andre Trio Peltomaa Fraanje Perkola med meditativ og vakker middelaldermusikk, og et Vesper-program med vårt trofaste og alltid strålende Bergen Domkor.

les mer
Hilsen fra byråden

Hilsen fra byråden

«Med årets spennende og varierte program bidrar Bergen kirkeautunnale til å bygge den nyskapende kulturbyen, for tiende år på rad.»

les mer
Frivillige

Frivillige

Vil du vinne denne gylne billetten? Før og under festivalen trenger vi hjelp til diverse oppgaver. Kan du være brannvakt, publikumsvert, rigge scene eller henge opp plakater? Deltar du som frivillig får du fri adgang til hele festivalen!

les mer
Program­lansering

Program­lansering

Autunnale – for tiende gang!
Bergen kirkeautunnale ble etablert i 2012, og siden har festivalen hver høst presentert store og små arrangement med et vell av forskjellige uttrykk. Autunnalen speiler den fantastiske skatten kirkekulturen er, i all sin bredde. Så også i årets program, under overskriften IKON.
Velkommen til festival 22.–26. september!

les mer